Nieuws

Mt/Sprout Challenger50

De jury van de MT/Sprout Challenger50 kiest elk jaar 50 bedrijven die de status quo van hun industrie uitdagen en met succes. Greener Power Solutions werd door hen gekozen als een van de meest innovatieve en disruptieve bedrijven in Nederland in 2021.

Jim van Oosten - Product Manager Powerplan

Jim heeft gewerkt aan onze software Powerplan om de energievoorziening op evenementen te optimaliseren en evenementplanners de mogelijkheid te geven hun energieverbruik te voorspellen. Als dit je nieuwsgierig heeft gemaakt naar de ontwikkeling van deze software, en wat er uniek aan is en Jim’s onderzoek, lees dan verder.

Greener battery with the Power Logistics logo powering the British Summer Time festival

De samenwerking van Greener en Power Logistics is de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Samen met de hulp van onze batterijen, heeft Power Logistics vele evenementen voorzien van duurzame stroomopties en stroommonitoring.

Alfen, specialist in slimme energieoplossingen voor de toekomst, voorziet het Amsterdamse Greener Power Solutions van haar 30 nieuwe mobiele batterijen. Hierdoor beschikt Greener over 43 mobiele energieopslagsystemen met een totale capaciteit van 15MWh.

Minou Gimbrere analyseert de Greener-data en verzorgt alle stroomrapportages voor onze klanten. In dit interview vertelt ze hoe ze te werk gaat.