Nieuws

Alfen heeft met haar vertrouwde partners een innovatief project gerealiseerd voor zonnepark De Dijken in de provincie Noord-Holland. Het park omvat 30.000 bifacial zonnepanelen met een totale capaciteit van 13,5MW, genoeg om 4.200 huishoudens van stroom te voorzien Het park is uniek: de zonne-energie kan worden opgeslagen in de naastgelegen trading hub, zodat zowel de beschikbare energie als de netinfrastructuur efficiënter kunnen worden gebruikt.

Dankzij flinke groeiambities en een duidelijke behoefte in de markt voor tijdelijke en schone stroomoplossingen, heeft de Amsterdamse scale-up Greener Power Solutions de volgende stap gezet in de uitbreiding van haar mobiele batterijvloot. De order van 20 extra mobiele batterijsystemen bij Alfen, een specialist in slimme energieoplossingen gevestigd te Almere, illustreert de groei van de markt voor mobiele batterijen, evenals de groei van het bedrijf Greener Power Solutions.

Onze CEO en mede-oprichter Dieter Castelein nam deel aan de Let’s Talk Business podcast om te praten over verleden, heden en toekomst van Greener Power Solutions.

Ons nieuwe software platform Greener Projects is gelanceerd! Bekijk de verschillende functies en vraag een gratis demo aan.

Ontmoet Juan Lavorano, de front-end ontwikkelaar van Greener Projects. In dit interview geeft hij een eerste inzicht in Greener Projects, beschrijft hij zijn werk en wat voor hem de grootste uitdaging is geweest tijdens dit project.