Maak kennis met Tamasj Beffers – Onze Project Manager Events

Ben je benieuwd naar wie we zijn? In deze blog vertelt Tamasj wat meer over wat hij doet, wie hij is, en waarom hij werken bij Greener zo leuk vindt! 

Om mee te beginnen: wat zijn twee leuke feitjes over jou? 

Gek genoeg is groen niet mijn favoriete kleur! En ik ben gek op touwklimmen. Ik voel me het meest ontspannen hangend aan een touw, 100 meter boven de grond, omringd door natuur. 

Wat doe je precies bij Greener? 

Ik ben projectmanager voor evenementen. Ik zorg ervoor dat het contact met onze evenementenklanten soepel verloopt, zoals festivalorganisaties en producenten, en ik denk mee over hoe deze organisaties hun duurzaamheidsambities kunnen behalen. Ik ben soms ook zelf op festivals te vinden, en dan help ik mee met het koppelen en monitoren van de batterij. Ik doe vooral het voortraject hoor, maar soms help ik ook gewoon op de dag zelf even mee. 

Wat vind je zo leuk aan werken bij Greener? 

Ik vind Greener een heel gezellig en jong bedrijf. Ze hebben een duidelijke ambitie, en het is echt een bedrijf wat gelooft in wat ze doen. Ook de duurzaamheidsdoelstellingen vind ik belangrijk. Greener is een pionier, niet bang om de kop uit te steken. Eerlijkheid en transparantie zijn hier kernwaarden, en daar sta ik ook voor. De kernwaarden zie je sowieso goed terug in de mensen die hier rondlopen, dus ongeacht dat de mensen hier best divers zijn, kunnen we heel goed samenwerken omdat we voor hetzelfde doel werken. 

Waar vinden we jou in jouw vrije tijd? 

Op een berg, of op de klimmuur. In de zomer hou ik er erg van om op het water te zijn in Amsterdam. Op een bootje met vrienden bijvoorbeeld, daar haal ik veel plezier uit. Dan gaan we langs verschillende vrienden in de stad, en wordt de boot een soort woonkamer. En ik ben ook vaak op festivals te vinden natuurlijk! 

Lijkt Greener jou ook een goeie fit? Bekijk onze vacatures hier: https://www.greener.nl/nl/werken-bij/