Nieuwsbericht – Onze Greener batterijen gaan het avontuur aan met Power Logistics in het Verenigd Koninkrijk

Our Greener battery with the Power Logistics logo at a festival in the UK

De samenwerking van Greener en Power Logistics is de afgelopen jaren steeds verder gegroeid. Samen met de hulp van onze batterijen, heeft Power Logistics vele evenementen voorzien van duurzame stroomopties en stroommonitoring.

Twee van die projecten zijn het Boomtown Festival 2018 & 2019 in Winchester en de British Summer Time 2018 & 2019 in Londen. Voor het Boomtown Festival was een opmerkelijk kenmerk het power by demand systeem om een efficiënt gebruik van energie te garanderen. Een analyse van de gegevens van het jaar ervoor resulteerde in een kleinere generator en een besparing van dieselbrandstof van 8.000 liter voor de British Summer Time 2019. Voor beide projecten ondersteunden Greener batterijen de duurzame elektriciteitsstroom van de festivals en zorgden voor een comfortabele festivalsfeer zonder CO2-uitstoot en lawaai.

Omdat de vraag naar duurzame elektriciteitsoplossingen in het Verenigd Koninkrijk is toegenomen, heeft Greener nu twee van hun batterijen naar het Verenigd Koninkrijk gestuurd. Dit geeft Power Logistics de mogelijkheid om te reageren op alle verzoeken en uitdagingen die op hun pad komen. Met onze gezamenlijke krachten veranderen Greener en Power Logistics de tijdelijke energiemarkt van de UK naar een meer duurzame markt!

Vind de website van Power Logistics hier.

Heb je interesse in een samenwerking met Greener? Neem dan snel contact op met ons! #GoGreener