Onze groei in 2023

2023 was een geweldig jaar voor Greener. Tijd om even terug te blikken op wat we hebben bereikt. We hebben geïnvesteerd in onze vloot, mensen en bedrijfsvoering. Dankzij jou en onze andere supporters hebben we deze mooie mijlpalen bereikt.

Onze Greeners

Ons team is gegroeid en groeit nog steeds. We zijn een team van 51 medewerkers (gebaseerd op FTE’s) en zijn in april verhuisd naar een nieuw kantoor, dat beter past bij dit grotere team van Greeners. Ook is er ruimte voor alle toekomstige Greeners die er het komende jaar bij gaan komen. Het ontwerpteam van Triomf heeft ons geholpen om de inrichting van het nieuwe kantoor een huiselijke sfeer te geven. Kom gerust langs voor een kop koffie om het zelf te zien. 

Greener is nu internationaal. We hebben een kantoor geopend in Bristol, en gelijk ook vijf medewerkers aangenomen daar om ervoor te zorgen dat de werkzaamheden voor onze Britse klanten soepel verlopen. Met z’n allen zorgen we ervoor dat we vooruit blijven gaan, zo komen we steeds een stap dichterbij het leveren van emissievrije energie overal. 

Onze klanten

Onze batterijen zijn in totaal in 12 landen gebruikt. In uiteenlopende projecten, van de energievoorziening voor elektrisch racen tot de eerste battery swap op een festival. We blijven onze software en service ontwikkelen om overal betrouwbare energie te leveren, waar dat maar nodig is. We willen jou en onze andere klanten bedanken voor jullie blijvende vertrouwen en steun. Samen versnellen we de energietransitie. 

Klaar voor 2024

We hebben grote plannen voor volgend jaar. Er staan nog veel meer projecten in het verschiet en we leggen op dit moment de laatste hand aan onze planning om volgend jaar nog succesvoller te maken. Op naar het volgende hoofdstuk! 

Ben je nieuwsgierig naar onze toekomst? Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.