Ontmoet Niels Poiesz – Onze Business Developer Grid

Een foto van onze Sales Manager Grid Niels Poiesz voor een groene moswand.

Ben je benieuwd naar wie we zijn? In deze blog vertelt Niels wat meer over wat hij doet, wie hij is, en waarom hij werken bij Greener zo leuk vindt! 

Om mee te beginnen: wat zijn twee leuke feitjes over jou? 

Ik ben een grote pindakaasfan! Ik kan het ook met alles eten, maar moet wel 100% pindakaas zijn. Verder slaap ik het liefst in een hangmat in het bos.

Wat doe je precies bij Greener?

Ik ben in juni begonnen als business developer voor de grid markt. Dat houdt in dat ik in contact ben met onze klanten, hun behoeftes analyseer, en aan de hand daarvan advies geef over wat de beste oplossing is die wij kunnen bieden. Ik zorg ervoor dat ons product op zoveel mogelijk manieren in kan worden gezet. Daarnaast zoek ik uit wat voor andere behoeften er liggen in de markt die wij met onze producten zouden kunnen oplossen.

Een foto van onze Sales Manager Grid Niels Poiesz voor een groene moswand.

Het feit dat we klanten helpen door hun acute problemen op te lossen geeft mij energie. We helpen de maatschappij door een oplossing aan te bieden die zo min mogelijk slechte impact heeft op het milieu, maar toch de klant helpt op de manier dat dat nodig is. Dat vind ik fijn.

Wat vind je zo leuk aan werken bij Greener? 

Dat is een lange lijst! Ten eerste waar Greener voor staat, daar sta ik zelf ook voor, en dan merk ik dat ik het extra leuk vind om dit aan te bieden bij onze klanten. Ik voel me erg verbonden met het product!

Ik werkte hiervoor bij een netbeheerder, en ik wilde heel graag aan de kant van de oplossingen zitten, specifiek bij een organisatie waar ik sneller impact kan maken. Het feit dat we klanten helpen door hun acute problemen op te lossen geeft mij energie. We helpen de maatschappij door een oplossing aan te bieden die zo min mogelijk slechte impact heeft op het milieu, maar toch de klant helpt op de manier dat dat nodig is. Dat vind ik fijn.

Daarnaast de mensen en de cultuur van Greener: dat is echt iets wat goed bij mij past en wat ik erg fijn vind! Uiteindelijk werk je met mensen samen, en is het belangrijk dat je het goed met elkaar kan vinden en dat je met z’n allen aan een gemeenschappelijk doel werkt.

Waar vinden we jou in jouw vrije tijd? 

Ik hou ervan om te sporten, ik kan niet stilzitten! Dan ga ik fietsen, of boulderen, of naar de sportschool. Ik hou ook wel van avontuur! Als ik niet aan het sporten ben wil ik wel ergens naartoe waar ik nog niet geweest ben of iets doen wat ik nog niet gedaan heb. Bijvoorbeeld een stad uitkiezen waar ik nog nooit geweest ben en die een dag verkennen. Oh, en ik hou erg van bergen.

Als je nieuwsgierig bent naar werken bij Greener, neem dan een kijkje op onze vacaturespagina.