Maak kennis met Emma Coupard – Onze Operations Planner

Ben je benieuwd naar wie we zijn? In deze blog vertelt Emma wat meer over wat ze doet, wie ze is, en waarom ze werken bij Greener zo leuk vindt! 

 

Om mee te beginnen: wat zijn twee leuke feitjes over jou?  

Ik vind koude pizza als ontbijt stiekem erg lekker! Ook spreek ik meerdere talen: vloeiend Frans, Duits, Engels, en redelijk Nederlands en Spaans. 

Wat doe je precies bij Greener? 

Ik werk als planner bij Greener. Het is mijn taak om batterijen toe te wijzen aan verschillende projecten. Ook ben ik verantwoordelijk voor het inplannen van ingenieurs wanneer ze nodig zijn bij de batterijen en het coördineren van het onderhoud van onze batterijen. Daarnaast speel ik een rol bij de implementatie van ons ERP-systeem om ervoor te zorgen dat Greener het op de beste manier gebruikt. Ook horen projectmanagement en interactie met klanten bij mijn werk. En los ik noodsituaties op als ik gebeld word op de noodtelefoon, die ik een week in de maand beheer. 

Wat vind je zo leuk aan werken bij Greener? 

De mensen zijn echt aardig! Er is veel vertrouwen, waardoor ik autonomie heb in mijn taken. Het werk is divers en interessant. Ik vind het tof om meer te leren over de technische kant, en het zit in mijn aard om structuur aan te brengen, dus het planningsaspect ligt me ook. Bovendien haal ik voldoening uit het bijdragen aan een duurzaam alternatief voor dieselgeneratoren. 

Waar vinden we jou in jouw vrije tijd? 

Ontspannen op de bank – grapje! Ik hou ervan om tijd door te brengen met vrienden en collega’s die vrienden zijn geworden. Ik ga weleens naar een klimmuur, geniet van een goede wandeling buiten, en ben momenteel bezig met Nederlands leren. Oh, en ik heb ook wekelijks aerial hoop-lessen!