Maak kennis met Jasper Clarijs – Onze CTO

Ben je benieuwd naar wie we zijn? In deze blog vertelt Jasper wat meer over wat hij doet, wie hij is, en waarom hij werken bij Greener zo leuk vindt!

Wat zijn twee leuke feitjes over jou? 

Ik ben een grote fan van karaoke. Ik heb niet echt een go-to nummer, maar Toxicity van System of a Down vind ik wel erg leuk om te doen.  

Ik heb een hekel aan banaan en alles wat naar banaan smaakt. 

Wat doe je precies bij Greener? 

Ik werk nu al 5 jaar bij Greener, in de rol van CTO. Ik begeleid een team van software developers en probeer ze een fijne werkplek te geven en ze inhoudelijk interessant werk te laten doen. Wij ontwikkelen Greener’s EMS platform, maken data inzichtelijk en analyseren deze, en lossen problemen voor onze collega’s op met onze software. Mijn doel is om het softwareonderdeel binnen Greener zo goed mogelijk te laten groeien. 

Wat vind je zo leuk aan werken bij Greener? 

Grotendeels de mensen die hier werken, er zijn veel inspirerende mensen om mij heen die ook nog eens heel gezellig zijn. Dat vind ik erg belangrijk. Daarnaast vind ik het tof dat we software schrijven die echte verandering in de wereld teweegbrengt. Het is heel concreet: ik zet vanaf hier een batterij aan of uit, en zo leveren we ergens anders groene stroom. 

Waar vinden we jou in jouw vrije tijd? 

Ik hou van sporten, ik ga meestal squashen en ga ook weleens padellen. En borrelen, of ja eigenlijk vrienden zien, dat vind ik ook belangrijk. We doen ook vaak bordspellen: Catan is wel mijn favoriet.  

 

Ook een Greener worden? Bekijk onze vacatures