Ballast Nedam kiest Greener als batterijpartner voor de komende 5 jaren

Vier mensen met bouwhesjes staan voor meerdere bouwmachines met de logo van Ballast Nedam

We zijn verheugd te delen dat we onze jarenlange samenwerking met Ballast Nedam verder mogen verdiepen. Greener is namelijk gekozen als preferred supplier en we zullen daarom de komende 5 jaar nog nauwer gaan samenwerken op het gebied van duurzame energie.

De samenwerking kenmerkt zich door een unieke combinatie van zowel de aanschaf van batterijen als de flexibele huur hiervan. Deze worden zo efficiënt mogelijk benut door het gebruik van ons Energy Management System en ondersteund door ons serviceteam.

Het is een grote investering dus bewezen ervaring is nodig. De flexibiliteit om batterijen bij te huren, de compatibiliteit met zonnepanelen-generatorsets, en het EMS-platform sluiten daarnaast goed aan bij onze operationele behoeften.

Het gebruik van Northvolt systemen is een essentieel onderdeel van de aanpak. Dit modulaire batterijsysteem scheidt de omvormer van de opslagcapaciteit. Hierdoor kunnen we meerdere batterijen koppelen voor een maximale capaciteit. Bovendien zijn ze ook compacter en gemakkelijker te hanteren.

En uiteraard blijven we samen innoveren. Een voorbeeld hiervan is het combineren van meerdere energiebronnen zoals bij ons eerstvolgende project waar we dit doen met zonnepanelen en netspanning.

Benieuwd hoe Greener jouw bouwprojecten kan verduurzamen? Contacteer Sales Manager Marnix Griffioen via marnix@greener.nl.

Heb je een andere vraag? Neem dan hier met ons contact op.